HoorProfs zorgt samen met u voor de beste hoorzorg

Als audicien heeft u een passie voor hoorzorg. Dag in dag uit zorgt u ervoor dat uw klanten, dankzij een verbeterd gehoor, beter kunnen participeren in de maatschappij en zich minder beperkt voelen.

U wilt goede zorg leveren en vooral daarmee bezig zijn. Stichting HoorProfs ontzorgt en ondersteunt u daar graag in, bijvoorbeeld als er sprake is van bijzondere zorgvragen, maar ook bij machtigingen, declaraties en controles van de zorgverzekeraars. Zo kunt u doen waar u goed in bent en steeds de hoogste kwaliteit leveren.

Wie zijn wij?

Stichting HoorProfs is een samenwerking van meer dan 100 betrokken zelfstandige audicienbedrijven. Deze samenwerking waarborgt de kwaliteit, zonder uw zelfstandige identiteit uit het oog te verliezen.

HoorProfs is een organisatie die ontzorgt en u in staat stelt op uw vak en kwaliteit te focussen. Op deze manier leveren we samen een belangrijke bijdrage aan toekomstbestendige audicienbedrijven.

Image

Conny de Boer

Image

Suzanne Vis

Image

HoorProfs ontzorgt

Door een grote groep audiciens te verenigen heeft HoorProfs een goede onderhandelingspositie. Wij onderhandelen voor en namens u met diverse partijen zoals zorgverzekeraars, leveranciers en softwareleveranciers.

Ook houden we u op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en wet- en regelgeving.

HoorProfs als betrouwbaar kwaliteitslabel

Een HoorProfs audicien onderscheidt zich door het bieden van hoge kwaliteit en uitstekende service. Bij acceptatie als deelnemer van HoorProfs bent u automatisch in het bezit van het StAr certificaat en mag u het HoorProfs kwaliteitslabel gebruiken. Ook profiteert u van alle promotie rondom dit kwaliteitslabel.

Om de kwaliteit te waarborgen, staan bijscholingen en trainingen hoog in het vaandel bij HoorProfs. Wij faciliteren daarom in educatie/trainingen door derden. Zo zorgen we ervoor dat u altijd over de meest recente informatie beschikt en kunt werken met de modernste technieken.

Image

Zelfstandig, maar samen sterk

Goede en duidelijke communicatie is een belangrijk onderdeel van onze samenwerking. HoorProfs zorgt voor persoonlijk contact tussen u en onze mensen op het kantoor, waardoor uw vragen snel worden beantwoord. Indien gewenst is het mogelijk om in contact te komen met andere deelnemers van HoorProfs, bijvoorbeeld in intervisie groepen en werkgroepen, om ervaringen uit te wisselen. 

HoorProfs deelnemers worden ook in de branche op bestuurlijk niveau vertegenwoordigd, bijvoorbeeld wanneer het gaat om de toekomst van hoorzorg en onderwijs, en zorgt ervoor dat de belangen van de zelfstandige audicien ook daar worden behartigd.

Extra voordeel voor u als deelnemende audicien

Voor deelnemers van HoorProfs zijn alle audits inbegrepen in de contributie, dus ook steekproeven door TUV in opdracht van StAr en extra ingelaste audits. Wij werken met een zeer deskundige auditor exclusief voor HoorProfs. Ook geluidsmetingen, inclusief rapporten van aanpasruimtes en audiocabines, zijn bij de contributie inbegrepen. 

Via onze exclusieve webshop kunt u diverse producten extra voordelig inkopen, door goede afspraken met onze leveranciers. Alle HoorProfs deelnemers kunnen via de webshop de complete lijn van HoorProfs private label onderhoudsproducten bestellen. 

Image

Interesse? Laten we kennismaken

Image

Conny de Boer
Stichting HoorProfs

Neem contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*