HoorProfs

Altijd de beste hoorzorg

Onze dienstverlening stopt niet als u heeft afgerekend. Wij weten namelijk dat gehoorkwaliteit kan veranderen. Bij ons bent u daarom altijd welkom met vragen, voor een controle of een correctie in de afstelling. Prettig voor u, maar ook voor ons. Alleen op die manier kunnen we namelijk de beste hoorzorg garanderen.

Ontdek meer

Vergoeding

Onze werkwijze

Klantenverklaringen

FAQ

Zoek uw vakaudicien

Vul uw postcode of plaats in en vind de HoorProfs vakaudicien bij u in de buurt.


Bent u op zoek naar een
hooroplossing?

Uw gehoor is onze zorg

Bij de HoorProfs vakaudicien kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en excellente hoorzorg. De HoorProfs vakaudicien is merkonafhankelijk. Met gedegen kennis van middelen en mogelijkheden en door te luisteren naar wat u wilt, zoekt de HoorProfs vakaudicien samen met u naar de beste oplossing. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dus ook met vragen of voor een aanpassing bent u altijd welkom bij de HoorProfs vakaudicien.

De HoorProfs vakaudicien is niet duurder dan een audicien die aangesloten is bij een grote landelijke keten. Maar de kwaliteit van de dienstverlening is wel beter. 

Zoek een audicien in de buurt

De eerste signalen van minder horen

Uw gehoor, onze zorg

Wat kunt u verwachten bij de HoorProfs vakaudicien?

Hoorhulpmiddelen en -bescherming

Vergoeding

Klantervaringen

StAR

Veel gestelde vragen / FAQ

Samenwerking

Ook in 2022 werken wij samen met
alle zorgverzekeraars.

Merkonafhankelijk

Een HoorProfs vakaudicien is zelfstandig ondernemer. De gediplomeerd audicien werkt volledig merkonafhankelijk en biedt het meest uitgebreide assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen.

Herkenning

U herkent de HoorProfs vakaudicien aan het HoorProfs logo op de winkeldeur of het winkelraam.